2014. január 29., szerda

2014. január 24., péntek

Január a könyvköntösöké

Könyvköntös és zászlófüzér egy aprócska lencsi-lánynak
Baglyos biblia borító egy iskolás nagyfiúnak

2014. január 16., csütörtök

Cipzáras kékség


Nagy belső zseb, hogy a tolltartó is beleférjen
Szitakötős "húzóka"
Harmóniában a természettel
Füzetfaló, a spirál a kedvence:)

2014. január 14., kedd

Dióhéjban

Ilyen még nem volt, visszatekinthetek, összefoglalhatok, beszámolhatok az eredményeimről.  Elsősorban magamnak, hogy lássam haladok. Köszönetképpen és hálám jeléül a családomnak, a megrendelőimnek, partnereimnek, és kedves olvasóimnak.

    Egy tartalmas interjú jelent meg a munkámról az Életszépítők weboldalán. Két sikeres játékot indítottunk az Életszépítők-kel közösen a nyári és az adventi időszakban. Bemutatkozhattam a Breslo blogjában. A Menta magazin nyári számában  a HoppShop Judittal készített interjúban szerepel Galló Kriszti fotóhős játékára készített piroska jelmezem.
  A  TRÉV alkotói alkalmanként kézműves vásárt szerveznek a Facebook-on. A szeptemberi sulikezdő bazárra készítettem pár gombos tarisznyát.  KreDenc: a debreceni Alkotói közösség tagja vagyok, rendszeres kiállítója a havonta megrendezett alkotói vásároknak.
  A szivárványszárnyú szitakötős portékák egész évben megtalálhatók a váci Galagonya Kézműves és Ajándékboltban. Júniusban a hónap kézműveseként, kialakításra került egy cheorsi-sarok, amire nagyon büszke voltam.  A könyvköntöseim, textil tolltartóim, textil szatyraim egy budapesti könyves boltban is megvásárolhatóak.
  Számos új termékkel bővült a kínálatom. Készültek ökOrigami-k (összehajtható bevásárló szatyrok), a gyerekeknek nyári tarisznyák, kavics gyűjtők,  kiszínezhető táskák és uzsonnás textil tasakok. Az új inspiráló, ötletes megrendelésekből kedves textil-lények születtek: Méteres Macsek, Táncoló Tigris és Zsebes Bagoly. Készültek apróságok: zászlófüzérek, tolltartók, mobiltokok, meggymagpárnák. Új válltáska fazont terveztem, aminek nagy sikere volt az adventi időszakban.

S egy kedves, meskás vásárlóm leveléből idézve zárom a beszámolóm: "Már nagyon várom, az összes Meskás táska közül ez volt a legmenőbb ;) Csak így tovább!"



2014. január 12., vasárnap

Határidőnaplókra készültek


Útra készen, becsomagolva
Kedves szülinaposnak szeretettel!

Vidám pöttyös
és egy "tengerészes beütéssel"