2011. október 16., vasárnap

Egy csöpp életért...

Most szeretnék egy jó hangos szócső lenni... a legszívhezszólóbb mondatokat kigondolni. Suttogni, hogy aztán hatalmas felkiáltó jelek süvöltsenek az éterben, nyitott szívekre találva. 

 Tegnap ismertem meg ezt a szívszorító embermesét.
A főszereplő egy icipici, 10 hónapos kislány. Agydaganatot diagnosztizáltak nála, sikeres őssejt beültetésen van túl. A család anyagi helyzetét megviselte a betegség, de sok jó ember összefogásával, otthonában steril szoba várhatta a kis lábadozót. A megérkezett az adományokból összegyűlt szuper kazán is, de a bekötésig még nem jutottak el. A Carborobot kazán széndarával működik, s egyelőre hiányzik hozzá a tüzelő…  

Amint írom-e sorokat, kacagva játszanak  a gyermekeim, nagyon jó hallani, e történet írása közben igen megnyugtató, nagy ajándék! Szóval én is szeretnék segíteni!


Életvarázs néven, több alkotótársammal karöltve elindítottunk egy facebook oldalt, ami jótékonysági licitek, árveréseknek ad helyet. Általunk készített egyedi alkotásokat ajánlunk fel, most épp Gyöngyvér gyógyulásáért. Az árverésekből befolyt összeg jótékony célokat szolgál, nehéz helyzetben lévő embereket segítünk vele. Mindegyik történet leinformálható, nyilvános, s mindegyik segítő akció közvetlenül is támogatható az érintett család, személy számlaszámára utalt összeggel.  
Október 23-án, vasárnap 18.00 óráig Gyöngyvér gyógyulásáért lehet licitálni az Életvarázs oldalon feltett egyedi, különleges alkotásokra. 
Itt megtalálsz minden hasznos információt, többek között a család elérhetőségeit is: 

Kérlek segíts, akár az Életvarázs oldal látogatásáról, megosztásáról, licitálásról, vagy közvetlen adományozásról, vagy Gyöngyvér történetének minél több emberhez eljuttatásáról legyen szó.

Köszönjük!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése